چتر ها یکی از لوازم ضروری برای روزهای سرد پاییزی و زمستان هستند بهتر است همیشه حتی اگر کمی باران ببارد هم از چتر استفاده کنید زیرا هم بدنتان از رطوبت مصون می ماند و همچنین داشتن چتر می تواند به خوش استایل شدن شما در این روزهای سرد جلوه بهتری دهد در ادمه مطلب از پرشین وی عکس هایی از مدل چتر بارانی را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
مردم، اغلب موقع خرید چتر نمی دانند چه چتری بخرند که علاوه بر زیبا بودن مناسب و کارآمد نیز باشد. از آنجایی که هر چتر قطعات بسیاری دارد، ممکن است با شل شدن یک بخش از آن، چتر دیگر به کار نیاید. از طرفی مدل و ظاهر چتر هم برای بیشتر مردم اهمیت دارد. موقع خرید چتر باید به کیفیت فنرها و میله های آن، نحوه اتصال فنرها به پارچه چتر، حرکت روان و محکم فنرها، دسته و فرم چتر و همچنین جنس چتر توجه کرد. بهترین جنس پارچه چتر، PVC است. در ادامه با انواع چتر آشنا شوید.
۱- چتر گلف
این چتر بزرگ با سایبان ۶۸ درجه، بهترین انتخاب برای خانواده هایی است که با هم به پیاده روی می روند. طرح کلاسیک این طرح، دهه هاست که طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. این چتر دررنگ های مختلفی تولید می شود.
۲- چترحبابی
این چتر بیشتر بدن تان را پوشش می دهد و وقتی زیر باران هستید، بعید است زیاد خیس شوید. جنس آن صد در صد از وینیل و بسیار محکم و با دوام است.
۳- چتر لوئیس
این چتر جمع و جور اما بسیار محکم است و شما را از باران های سنگین پاییزی محفوظ می دارد. البته دکمه خودکار باز و بسته شدن دارد و برای انگشتان دست تان دردسر درست نمی کند. این چتر در رنگ های متنوع و شادی ساخته شده است.
۴- چتر شمشیر سامورایی
این چتر هدیه ای زیباست به کسانی که هنرهای رزمی کار می کنند. دسته این چتر، آن را شبیه شمشیر سامورایی ها می کند و به دلیل وجود بند نایلونی، می توانید این چتر را مانند شمشیر سامورایی ها، با خود حمل کنید.
۵- چتر کلمبو
این چتر بسیار مقاوم است و هنگام تولید، تمام میله های مورد استفاده در آن، از آزمایش های دوام متفاوتی عبور کرده اند. این چتر همچنین آن قدر کوچک است که به راحتی هرکجا که بخواهید می توانید آن را با خود ببرید.
۶- چتر آسمانی
اگر حتی در روزهای بارانی پاییزی، به دنبال آسمانی صاف و آبی هستید، این چتر برای تان ایده آل است. همچنین این چتر در آزمایش های خود هنگام تولید، توانسته سرعت باد ۹۰ کیلومتر در ساعت را تحمل کند و میله هایش نشکند.
۷- چتر گاست باستر مترو
این چتر به گونه ای ساخته شده است که در برابر شدیدترین بادها هم دوام می آورد. اگر از این که چترتان مدام در برابر باد برعکس تا می شود، خسته شده اید، خرید این چتر پیشنهاد می شود.
۸- چتری ایزی تاچ
اگر به چتری آن قدر کوچک نیاز دارید تا در کوله پشتی تان جا شود، چتر ایزی تاچ پیشنهاد می شود. این چتر از محکم ترین جنس تولید شده و در برابر آب، گرد و خاک و اشعه ماوراء بنفش بسیار مقاوم است. درادامه یکسری چتر با طراحی های خلاقانه معرفی شده است که طرفداران بسیاری به خود جلب کرده است.
۹- چتر هشت پا
این چتر مناسب کسانی است که از دیدن این جانور دریایی لذت می برند.
۱۰- چتر سایه درختان
این چتر، روزهای زیبای پاییزی را با طرح برگ های روبه زردشدن، به خوبی به تصویر کشیده است.
۱۱- چتری با عینک ایمنی
این چتر بی نظیر، علاوه بر این که شما را از باران حفظ می کند، بلکه با عینک بسیار جالبی که روی چتر تعبیه شده، کمک می کند، اطراف تان را به خوبی ببینید.
۱۲- چتر نگهدارنده فنجان چای
اگر دوست دارید زیر باران پاییزی قدم بزنید و یک لیوان چای گرم بنوشید، خرید این چتر جالب پیشنهاد می شود.
۱۳- چتری برای کل بدن
این چتر امکان ندارد، اجازه دهد شما خیس شوید.
۱۴- چتری از کاهو
اگر گیاهخوار هستید، این چتر زیبا از طرح کاهو بهترین گزینه به نظر می رسد.
شاید بسیاری از ما تا قبل از بارش باران یا برف به فکر خرید چتری مناسب نباشیم، اما درست در آستانه فصول سرد سال و بارش باران و برف نیاز به استفاده از چتر بیشتر حس میشود. در نگاه اول انتخاب چتر کار بسیار دشوار و پیچیدهای نیست اما در نهایت برای این که شما بتوانید خریدی بهتر داشته باشید بهتر است به برخی ویژگیهای چتر انتخابی خود توجه کنید:
۱. ضد آب، ضد آب، ضد آب
اگر شما از چتر برای حفاظت از خود در برابر بارش باران یا برف استفاده میکنید، چترتان باید قابلیت مقاومت در برابر بارش باران یا برف را داشته باشد. نوع پارچهای که در رویه چتر به کار میرود از این لحاظ اهمیت بسیار زیادی دارد. البته پارچههایی که در بیشتر چترها به کار میروند باید ساختاری مقاوم در برابر آب داشته باشند. به همین دلیل در ساخت بیشتر چترها از پارچههایی نظیر نایلون و پلیاستر استفاده میشود.
البته برای کسانی که از چتر برای حفاظت از خود در برابر تابش نور آفتاب استفاده میکنند این ویژگی اهمیت زیادی ندارد. این افراد باید از چترهایی استفاده کنند که پارچه روی آن دارای قابلیت حفاظت از پوست دربرابر اشعه مضر خورشید باشد. درواقع نور آفتاب که روزانه به سطح پوست ما میتابد حاوی اشعههایی نظیر ماورا بنفش بوده که برای سلامتی پوست بسیار مضر هستند به همین دلیل در ساخت پوشاک یا وسایلی نظیر چتر که به منظور جلوگیری از تابش نور خورشید به سطح پوست ساخته میشوند از این تکنولوژی استفاده میشود.
۲. جنس بدنه و فریم
بسیاری از کسانی که تجربه استفاده از چتر را دارند، با این مشکل مواجه میشوند که پس از چندین بار باز و بسته کردن چترشان، فریم متصل به پارچه از جای خود جدا میشود و یا بدنه چتر بر اثر خیسی زنگ میزند. برای این که شما بتوانید از چتری که خریداری میکنید اطمینان بیشتری داشته باشید باید به جنس مواد به کار رفته شده در این قسمت از چتر توجه زیادی داشته باشید.
ساختار فریم و بدنه بیشتر چترها از فلزهایی مستحکم و درعینحال سبک است که از این دسته فلزات میتوان به استیل ضد زنگ و آلومینیوم اشاره کرد. این دسته از فلزات وزنی سبک دارند که باعث راحتی بیشتر شما در هنگام استفاده از چترتان میشود، همچنین استحکام و مقاومت زیادی که این دو فلز دارند باعث خواهد شد تا وارد آمدن فشار به فریم چتر و مجاورت آن با آب تاثیری بر کیفیت چتر شما نداشته باشد. البته به این نکته باید توجه بسیار زیادی داشته باشید که اگر جدا نشدن فریم یا خم نشدن آن برای شما از اهمیت زیادی برخوردار است نباید از چترهایی با قابلیت باز و بستهشدن به صورت تلسکوپی استفاده کنید زیرا فریم این دسته از چترها نسبت به چترهایی که از چنین قابلیتی برخوردار نیستند، مقاومت بسیار کمتری دارد.
۳. قطر چتر
از مواردی که در انتخاب یک چتر مناسب اهمیت دارد، قطر آن است. در واقع هر چقدر چتری که شما انتخاب میکنید بزرگتر باشد از سر ریز شدن قطرات آب بر روی شما بیشتر جلوگیری میکند. همچنین برای کسانی که از چتر به قصد حفاظت از خود دربرابر تابش نور آفتاب نیز استفاده میکنند، قطر چتر میتواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد. به بیان دیگر چترهایی که قطر کمتری دارند کارکرد اصلی خود را که حفاظت از شما دربرابر آفتاب یا بارش باران یا برف باشد را از دست میدهند.
۴. قابلیت باز و بسته شدن
چترها عموما به دو صورت شناخته میشوند: چترهای تاشو که به صورت تلسکوپی باز و بسته میشوند و چترهای کلاسیک که بدنه فلزی بلندی دارند. هر کدام از این نوع چترها مصرف و کارکرد خاص خود را دارند. برای مثال اگر شما زیاد به سفر میروید یا در حین سفرهای درون شهری نیاز به چتری کوچک و جمعوجور دارید که در اولین فرصت از آن استفاده کنید چترهای تاشو انتخابی بسیار مناسب برای شما خواهند بود.
البته اگر دوام و استحکام چترتان برای شما اهمیت بیشتری دارد یا نیاز به چترهایی با قطر بسیار بزرگ دارید، میتوانید از چترهای کلاسیک استفاده کنید.
یکی دیگر از مواردی که هنگام خرید چتر باید توجه زیادی به آن داشت، نوع باز و بسته شدن چتر است. چترها از این لحاظ به دو دسته ضامندار و دکمهای تقسیم میشوند. چترهای ضامندار دارای زائدهای بر روی بدنه و در قسمت نزدیک به دسته هستند که با فشردن آن شما میتوانید چترتان را باز کنید یا ببندید.
همچنین چترهای دکمهای به چترهای گفته میشود که دارای دکمهای بر روی دسته هستند که به کمک آن شما میتوانید چتر خود را به راحتی باز و بسته کنید.
در هنگام خرید چتر باید توجه زیادی داشته باشید که ضامن یا دکمه چتر شما نرم بوده و بتوانید به راحتی آن را باز یا بسته کنید.
۵. دسته چتر
برای این که شما بتوانید چترتان را مدت زمان زیادی در دست نگهدارید باید چتری انتخاب کنید که دستهای راحت داشته باشد. چترها دارای دو نوع دسته ساده و عصایی هستند.
دسته چتر باید به گونهای طراحی شده باشد که در صورت نگهداری زیاد، فشار بسیار کمی به دست شما وارد کند، به همین دلیل تولیدکنندگان چتر در ساخت دسته آن سعی میکنند با الهام گرفتن از آناتومی دست انسان، دسته چتر را مطابق با فرم دست طراحی کرده تا سبب افزایش راحتی در زمان استفاده شود.
نکاتی مفید و کاربردی برای خرید چتر
شاید برای شما هم مثل من خندهدار باشد که زمانی آدمهایی بودند که فکر میکردند باز کردن چتر در خانه بدشگون است و بدشانسی میآورد! چتر واقعا وسیله قشنگ و شاعرانهای است که اغلبمان بارها تجربه خریدش را داشتهایم، چون یا....
چتر و سایبان آلاچیق
بدون شک برای شما پیش آمده که در فضای باز ویلا یا باغ خود در کنار خانواده در حال لذت بردن هستید که به یکباره باران میبارد یا آفتاب سوزانتر میشود. مسلما در این شرایط همه ترجیح میدهند در داخل ویلا یا خانه باشند تا از خیس ....